Om os

Vi strikker - en butik for alle, der strikker og hækler
 
Det var min dengang 22-årige datter, som er blevet en rigtig habil strikker og hækler, der inspirerede mig til at genoptage det hyggelige håndarbejde. Fra min barndom i 70'erne husker jeg, at min mor altid havde et strikketøj i hænderne, når hun havde en pause fra sit arbejde som lærer og de husmoderlige pligter, og vi sad sammen foran TV om aftenen. Som stor pige og teenager strikkede jeg en del, men så har jeg været optaget af studier, arbejde, børnepasning m.m. i mange år og havde helt glemt, hvor meget fornøjelse, man kan have med at strikke og hækle.
 
Det glæder mig, at disse gammeldags sysler ser ud til at få en rennæsance. Men i en hverdag, der for de fleste bliver mere og mere fortravlet, er det vel naturligt, at noget så beroligende som at strikke og hækle i hånden er blevet populært igen.
 
Selvom mormors opskrift på strømper aldrig går af mode, så er designet af strik- og hæklearbejde heldigvis fulgt med tiden. Med internettet er der så kommet helt nye muligheder for at finde opskrifter, råd til arbejdet og til at kommunikere med andre strikkere og hæklere.
 
I marts 2013 åbnede jeg webshoppen, hvor der allerede er et bredt sortiment af garner, pinde osv. og der kommer nye varer hele tiden. Vi har et stort udvalg af de populære produkter fra KnitPro.

Nu er garn jo meget noget med fornemmelse, hvor man gerne vil se og ikke mindst røre, så du er altid velkommen i showroomet i København. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi et tidspunkt, der passer dig.
 
God fornøjelse med strikke- og hækletøjet!
 
Heidi Jensen

Vi strikker